Gyproc

Gipsplaten, beter bekend als Gyproc platen, bieden oneindig veel mogelijkheden. Het kan onder andere gebruikt worden voor scheidingswanden, voorzetwanden, horizontale en schuine plafonds, … 

Gyproc plaatsen - Specialist - Toka construct - Realisaties - Stad Genk

Waarom gyproc plaatsen?

  • Snelle plaatsingen
  • Makkelijk af te werken
  • Meteen schilderklaar
  • Isoleerbaar

De juiste keuze maken

Er bestaan vele soorten Gyproc platen die elk hun specifiek doel hebben. Zo zijn er speciale materialen voor vochtige ruimtes, muren die een bepaalde brandwerendheid moeten hebben en wanden met geluidsisolerende of warmte isolerende eisen. De juiste keuze is dus zeer belangrijk zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt  te staan.

Vakkundig advies

Projecten waarbij creativiteit en innovatie aan te pas komen, zijn Toka Construct op het lijf geschreven.  Vaak komen we met een oplossing waar de klant zelf in eerste instantie niet aan dacht. Afhankelijk van technische vereisten, prijs en smaak kan een plafond op meerdere manieren gemaakt worden. Voorafgaand elke opdracht bespreken we daarom de diverse mogelijkheden tijdens een bezoek op locatie. Zo realiseren we elk project volledig op maat van de klant. 

Totaalafwerking

Gyproc plaatsen is onze core business. Echter kan je Toka Construct inzetten voor je volledige afwerking van je project. Toka Construct is in meerdere markten thuis. Zo kan je ons ook inschakelen voor volgende diensten:

Parket is niet alleen een duurzaam materiaal, de unieke structuur voegt ook warmte en comfort toe aan je ruimte.
Van eenvoudige planken tot piekfijn afgewerkte materialen, we doen het allemaal. Afhankelijk van jouw wensen bekijken we graag samen alle opties.

Deurlijsten maken je deur meteen veel stijlvoller. Met veel oog voor detail plaatsen we aansluitende omkaderingen rond je deur.

Plinten zijn een onmisbaar element van je vloer. Ze beschermen je wand en ondergrond tegen vocht, vuil en schimmel. Daarnaast kan een stijlvolle plint die extra touch geven aan je ruimte.

Niets zo mooi als een ingemaakte kast die naadloos aansluit bij je interieur. Toka Construct installeert kasten op maat die helemaal opgaan in je ruimte.

Gyproc plaatsen - Specialist - Toka construct - Realisaties - Project buitenplafond

Vraag je offerte aan

Wil je graag meer informatie over Toka Construct of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen?

AGyproc plaatsen - Specialist - Toka construct - Realisaties - Project Stadhuis Genk